Mi akik Ezt a weboldalt üzemeltetjük az alábbi feltételek szerint engedélyezzük annak használatát:

 

Alapfogalmak:  

  1. A webhely használata azt jelenti, hogy elfogadod ezeket a feltételeket.
  2. Ha nem fogadod el teljesen ezeket, akkor ezen az oldalon való belépést jogosulatlannak tekintjük, és azonnal abba kell hagynod annak használatát
  3. Az oldal használatához 13 évesnek vagy idősebbnek kell lenni.
  4. Felelős vagy minden olyan tevékenységért, amely a felhasználói neved alatt történik.
  5. Felelős vagy a fiókod biztonságának megőrzéséért.
  6. Nem szabad zaklatni, fenyegetni vagy megfélemlíteni más NovaHun felhasználókat.
  7. Kizárólag Te vagy a felelős a magatartásodért és minden olyan adatért, szövegért, információért, grafikáért, fényképekért, profilokért, hang- és videoklipekért, linkekért ("Tartalom"), amelyeket elküldesz, közzéteszel és megjelenítesz a NovaHun szolgáltatásban.
  8. Nem továbbíthatsz semmilyen férget vagy vírust, vagy bármilyen romboló jellegű kódot.
  9. A NovaHun használata során nem szabad megsértened a jog hatóságának törvényeit (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).
  10. Ne másold át más weboldal szöveges tartalmát
  11. Magyar nyelvű oldal vagyunk, ennek megfelelően Magyar nyelvű tartalmat várunk


Ezen megállapodások bármelyikének megszegése a NovaHun fiók megszüntetését vonja maga után.
Míg a NovaHun tiltja az ilyen magatartást és tartalmat a webhelyén, megérted és elfogadod, hogy a NovaHun nem felelős a webhelyén közzétett Tartalomért, és ennek ellenére ki lehet téve ilyen anyagoknak, és hogy a NovaHun szolgáltatást saját felelősségére használod.

Szerzői jog (ami a tied, az a tiéd):

Nem állítunk szellemi tulajdonjogot a NovaHun szolgáltatásnak nyújtott anyagok felett. A profil és a feltöltött anyagok a tiéd maradnak. Fiókod törlésével bármikor eltávolíthatod a profilod. Ez eltávolítja a rendszerben tárolt szöveget és képeket is. Bátorítjuk a felhasználókat, hogy tegyék közzé alkotásaikat a nyilvánosság számára.

 

 

Fiók státuszok

Inaktív Fiók
A regisztrációs folyamat befejezése után az általad létrehozott fiók státusza Inaktív.
Ebben a fázisban a fiók már elkészült, de ahhoz, hogy az oldalat korlátlan minőségében tudd használni, aktiválás szükséges.
A Fiók aktiválása nagyon egyszerű, az egész egy lépés.
A regisztráció során az általad megadott email címre egy visszaigazoló linket küldünk, amelyre ráklikkelve (vagy a böngésző címsorába másolva és megnyitva) a fiókod automatikusan Aktivált státuszba lép.
Azzal, hogy igazoltad, hogy az email cím a tiéd, aktiváltad a fiókod.

Aktív fiók
Az aktív fiókkal rendelkező felhasználók az oldal minden opcióját korlátozások nélkül tudják használni. A rendszer korlátozások természetesen minden fiókra vonatkozóan egyenlőek (pl. maximális fájlméret feltöltéseknél, vagy kép méret maximalizálások).
Az aktív fiók státusz a szolgáltatásban, örök érvényű, annak visszaminősítése akarattal történhet. Te mint a fiókod tulajdonosa (vagy az a személy akinek a fiókod használatát engedélyezted), megváltoztathatod az email címed, így ebben az esetben az
újabb email visszaigazolásig a fiókod státusza inaktív lehet.
Az aktív fiók státusz változhat az oldal szabályainak be nem tartása, azok többszöri megsértése illetve figyelmeztetések ignorálása miatt.

Demó fiók
A szabálytalan viselkedés szankciókat von maga után. Az egyik ilyen, hogy aktív fiók státusz demó státuszt kap.
A Demó státuszban a fiók minden előzmény művelete megmarad a helyén és más felhasználók nem értesülnek a fiók Demó státuszáról.
A Demó fiók továbbra is látogatható lesz más felhasználók számára, annak minden opciója elérhető.
A Demó fiók tulajdonosa előtt az oldal legtöbb funkciója korlátozásra kerül. A Demó fiók csak adminisztrátori beavatkozással kaphat újra Aktív státuszt.

Blokkolt fiók
Ha a fiók státusza Blokkolt, ez azt jelenti, hogy a fiók tulajdonosa semmilyen formában nem használhatja tovább a fiókját.
Minden addigi előzmény művelet elrejtésre kerül a többi felhasználó előtt. A Blokkolt fiók csak adminisztrátori beavatkozással kaphat újra Aktív státuszt.
Ha a Blokkolt fiók nem kap aktív státuszt, akkor törlésre kerül. A Törléssel minden a fiókhoz tartózó információ eltávolításra kerül a rendszerből.

 

Fiók törlése

A fiókod törlése eltávolít minden a fiókodhoz köthető tartalmat és ezzel együtt az összes olyan személyes adatod, amelyet a regisztráció során megadtál.
A fiókod törléséhez bármikor jogod van és erről nem kérünk megerősítést. A fiókod törlésével tudomásul veszed, hogy minden általad megadott információ, minden általad közzétett bejegyzés, minden a fiókodhoz köthető naplózott tevékenység véglegesen törlésre kerül, annak visszaállításához nincs lehetőség!

A fiókod törléséhez az oldal adminisztrátorainak is joguk van, ha úgy ítélik meg, hogy az oldalon való tevékenységed folyamatosan zavart kelt.
Ha a fiókod adminisztrátor törli, akkor azzal egyidejűleg törlődik minden általad megadott információ, minden általad közzétett bejegyzés és minden a fiókodhoz köthető naplózott tevékenység.

 

 

Utolsó módosítás: 2021-10-17